CX Kennisevent | 23 maart 2018 | a.s.r. Utrecht

Op 23 maart opent a.s.r. haar deuren voor u en biedt zij een kijkje in haar organisatie. In een ochtend vertelt Sohaila El Kaddouri, Adjunct Directeur Klantketen Zorg bij a.s.r. u hoe zij techniek en data inzetten om aan te sluiten bij de snel en in toenemende mate veranderende eisen van klanten maar tegelijkertijd ook de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker centraal te stellen. De CX-medewerkers van a.s.r. zijn onderdeel van leerteams die elkaar coachen op hulpvaardigheid, empathisch vermogen en kennis.

Veel organisaties wereldwijd hebben hier juist moeite mee en slagen er onvoldoende in om effectieve digitale strategieën voor klantcommunicatie en communicatiekanalen in te voeren. Daardoor worden hun customer experience-oplossingen (CX) onsamenhangend en is het moeilijker om een positieve klantervaring te creëren. Dit blijkt uit het Global Customer Experience Benchmarking Report van Dimension Data.

Marcel Nienhuis, Branche Manager Customer Care bij Unique vertelt hoe u ervoor kunt zorgen dat de persona’s van uw (toekomstige) medewerker klantcontact afgestemd zijn op de cultuur van uw organisatie, maar ook passen bij de cultuur van uw klanten. Unique brengt de belangrijke drijfveren van (toekomstige) medewerkers in kaart met behulp van het mentality model van Motivaction.

Janneke Verbruggen, Customer Experience Consultant bij Dimension Data presenteert de trends en ontwikkelingen die uit het jaarlijkse Global Customer Experience (CX) Benchmarking Report naar voren zijn gekomen.

Geeske te Gussinklo, Directeur bij Klantenservice Federatie (KSF) deelt haar visie op de ontwikkelingen en innovatie in het vakgebied klantcontact. .

Deze zeer informatieve ochtend besluiten we met een ronde tafel, waarin wij u de ruimte geven om uw ervaringen te delen. Na de ronde tafel nodigen we u uit voor een lunch.

Wij verwelkomen u graag tijdens ons CX Kennisevent op 23 maart aanstaande bij a.s.r. op locatie.

Programma
09:30 uur Ontvangst
10:00 uur Trends en ontwikkelingen uit het Global Customer Experience (CX) Benchmarking Report

VJanneke erbruggen, Customer Experience Consultant, Dimension Data
10:15 uur Het andere verhaal: a.s.r. als datagedreven organisatie
Sohaila El Kaddouri, Adjunct Directeur Klantketen Zorg, a.s.r. en Ilse Phielix – van Haaften, Manager Klantcontact Zorg, a.s.r.
11:00 uur Pauze met rondleiding
11:30 uur Mentality model: vind medewerkers die passen bij uw organisatie
Marcel Nienhuis, Branche Manager Customer Care, Unique
11:45 uur Toekomst en innovatie in klantcontact
Geeske te Gussinklo, Directeur, Klantenservice Federatie
12:00 uur Ronde tafel: kennis en ervaringen delen
12:30 uur Lunch


 

Vul het volgende formulier in: